Looking For Anything Specific?

Φωτιά Βίλια - Φωτιά Βίλια: Έκκληση για βοήθεια από τους κατοίκους - «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.

Φωτιά Βίλια - Φωτιά Βίλια: Έκκληση για βοήθεια από τους κατοίκους - «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Άνθρωποι πέφτουν στο κενό από αεροπλάνο που απογειώνεται από την καμπούλ. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής όπου επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά.

Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. Η φωτιά στα βίλια έχει σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega, o δυνατός άνεμος σπρώχνει τη φωτιά προς το πόρτο γερμενό. «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: To newsbomb.gr στο μέτωπο της πυρκαγιάς.

Φωτιά στα Βίλια: Εκκενώνονται οι οικισμοί Άγιος Γεωργιος ...
Φωτιά στα Βίλια: Εκκενώνονται οι οικισμοί Άγιος Γεωργιος ... from www.fumara.gr
Φωτιά βίλια κερατέα εκκενωσεις πυροσβεστική. Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο λαύριο, δύσκολη η κατάσταση στα βίλια. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Πριν από λίγα λεπτά με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι δυνατοί. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Εκκενώνονται οι οικισμοί αγία παρασκευή και κρύο πηγάδι με μήνυμα από το 112. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα.

Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής.

Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών. Μέχρι στιγμής έχει δοθεί εντολή. «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής όπου επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των. Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: «αν βρίσκεστε στην αγία παρασκευή ή κρύο πηγάδι εκκενώστε τώρα προς ψάθα, αλ. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η φωτιά του λαυρίου κατευθύνεται προς τη νέα πέραμο. Νέα εστία φωτιάς ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας 16 αυγούστου στα βίλια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. To newsbomb.gr στο μέτωπο της πυρκαγιάς.

Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά. «αν βρίσκεστε στην αγία παρασκευή ή κρύο πηγάδι εκκενώστε τώρα προς ψάθα, αλ. Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο λαύριο, δύσκολη η κατάσταση στα βίλια. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η φωτιά του λαυρίου κατευθύνεται προς τη νέα πέραμο.

Φωτιά στα Βίλια: Νέο μήνυμα από το 112 - «Εκκενώστε προς ...
Φωτιά στα Βίλια: Νέο μήνυμα από το 112 - «Εκκενώστε προς ... from kontranews.gr
Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι δυνατοί. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Φωτιά βίλια κερατέα εκκενωσεις πυροσβεστική. Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής όπου επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Άνθρωποι πέφτουν στο κενό από αεροπλάνο που απογειώνεται από την καμπούλ.

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο λαύριο, δύσκολη η κατάσταση στα βίλια.

Φωτιά βίλια κερατέα εκκενωσεις πυροσβεστική. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Πριν από λίγα λεπτά με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών άγιος γεώργιος ή παλαιοχώρι προς την ψάθα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Εκκενώθηκε και ο οικισμός άγιος γεώργιος. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο λαύριο, δύσκολη η κατάσταση στα βίλια. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι δυνατοί. «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.

Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής. Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο.

Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Βίλια — Σε ύφεση η πυρκαγιά ...
Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Βίλια — Σε ύφεση η πυρκαγιά ... from prismaradio.gr
Εκκενώθηκε και ο οικισμός άγιος γεώργιος. «αν βρίσκεστε στην αγία παρασκευή ή κρύο πηγάδι εκκενώστε τώρα προς ψάθα, αλ. Υπαρχουν ενδειξεις εμπρησμου, λεει ο δημαρχος μανδρας. Άνθρωποι πέφτουν στο κενό από αεροπλάνο που απογειώνεται από την καμπούλ. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι δυνατοί. To newsbomb.gr στο μέτωπο της πυρκαγιάς. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή.

Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν.

Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών άγιος γεώργιος ή παλαιοχώρι προς την ψάθα. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα. «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Φωτιά βίλια κερατέα εκκενωσεις πυροσβεστική. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Δύο ακόμη οικισμοί εκκενώνονται στα βίλια αττικής, όπου έχει ξεσπάσει σήμερα φωτιά. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή. Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Εκκενώνονται οι οικισμοί αγία παρασκευή και κρύο πηγάδι με μήνυμα από το 112.

Posting Komentar

0 Komentar